Wie is Hidde?

Maak kennis met Hidde

 

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje, in een doorsnee Hollands gezin. Mijn innerlijke kind is enorm nieuwsgierig avontuurlijk en ondernemend. Onderzoekend door het leven, duik ik graag in het diepe om zo te leren zwemmen. Onderweg heb ik mijn interesses in spiritualiteit, filosofie, wetenschap, extase en zelfexpressie ontdekt.

Mijn Maya storm energie wil alles uit het verleden bevrijden en genezen. Om mijn missie te vervullen doe ik wat nodig is om mijn meesters en leraren te vinden. De afgelopen jaren heb ik verschillende reizen gemaakt over de wereld en in mijzelf. Zonder oordelend hart, in verbinding met mens en natuur heb ik het natuurlijke verlangen de wereld te dienen om balans te herstellen. 

Thema’s waar ik mee werk:

  • De natuur en haar elementen, tradities en rituelen 
  • Natuurlijke planten en medicijnen
  • Wijsheid van onze voorouders: de Piaroa uit Venezuela en de Arhuaco uit Colombia.
  • Lichaam, adem en energetisch werk 
  • Geometrie en kristallen
  • Yoga, meditatie en communicatie
  • Yopo, shamanisme

Yopo is een krachtige tool die op mijn pad is gekomen en heeft geholpen om te vinden waar ik naar zocht. In de stilte vinden we alle antwoorden. Ik wil je helpen om te vinden wat je zoekt. De essentie ligt verborgen in een paradox. Het is zo simpel dat je het niet voor mogelijk houd. Jij bent degene waar je naar naar zocht!  

Ik bied een setting, mijn begeleiding en persoonlijke ervaring om jou te helpen vinden. 

De Yopo waarmee wij werken komt van de Piaroa-stam uit de Venezolaanse Amazone. Ik ben hier geweest om het traditionele gebruik van Yopo te leren. Ik ben heel dankbaar dat ik met dit medicijn mag werken en dit met andere mag delen. Yopo heeft een prachtige traditie die duizenden jaren teruggaat en sindsdien nauwelijks is veranderd. 

Met dankbaarheid en liefde aan Axel, Piaroa, grootvader Bolivar, Shaman Julio, en Mamu Felix. 

 

Adiwaa!