Wie is Hidde?

Maak kennis met Hidde

 

Ik ben opgegroeid in een klein dorpje. Mijn innerlijke kind is enorm nieuwsgierig, avontuurlijk en ondernemend. Onderzoekend door het leven, duik ik graag in het diepe om zo te leren zwemmen.

In 2014 ervaarde ik mijn awakening die de zoektocht naar mijn ware zelf heeft begonnen. De afgelopen jaren heb ik verschillende reizen gemaakt, in mijn zoektocht heb ik verschillende culturen en tradities mogen ervaren waarin ik veel van heb geleerd over mezelf en de wereld waar we in leven. Zonder oordelend hart, in verbinding met mens en natuur verlang ik om de wereld te dienen en balans te herstellen.

Yopo is een krachtige tool die mij heeft geholpen om de bron in mezelf te vinden. Ik bied de bedding en mijn begeleiding om jou te helpen de kracht in je zelf te vinden. In de stilte vinden we alle antwoorden. De essentie ligt verborgen in een paradox. Het is zo simpel dat je het niet voor mogelijk houd, jij bent degene waar je naar zoekt.

De Yopo traditie waar ik mee werk komt van de Piaroa-stam uit de Venezolaanse Amazone. Ik ben hier geweest om het traditionele gebruik van Yopo te leren. Mijn dank is groot dat ik toestemming heb om dit medicijn te mogen delen met de mensen in het westen. Yopo heeft een prachtige traditie die duizenden jaren teruggaat en sindsdien nauwelijks is veranderd. 

Met dankbaarheid aan Axel, Piaroa, Sjaman Bolivar, Sjaman Julio en Mamu Felix. 

 

Adiwaa!