Yopo, is dat wat voor mij?

Is Yopo wat voor mij?

Yopo is wat voor jou wanneer  je..  

  • Wilt leren om je mind op een positieve manier te gebruiken.
  • Hart, hoofd, lichaam en ziel weer in balans wil brengen
  • Ongezonde patronen zoals verslaving, depressie en angst wilt doorbreken
  • In volledige aanwezigheid jezelf en de wereld om je heen wilt ervaren
  • Dieper wilt zinken in de wijsheid van je hart
  • Weer vanuit liefde wilt leren kijken
  • In je kracht wil komen staan 
  • Opzoek bent naar een spirituele ervaring
  • Opzoek bent naar een traditionele ceremonie 

Een ceremonie bijwonen? Klik hier.

 

Opzoek naar een spirituele ervaring?

Een spirituele ervaring is in essentie slechts de herkenning van dat alles 1 is. De ontsluiering van de illusie van afgeschijdenheid. Yopo is een plantmedicijn wat je zonder omwegen bij eenheid en dus je ware natuur kan brengen. 

Terug in alignment komen?

Soms neemt ons hoofd een loopje met ons. Zo ver van ons ware zelf af dat we niet meer helemaal goed voor onszelf zorgen, omdat we even vergeten zijn hoe het ook alweer zat. Met verwarring, ziekte, depressie, angst, of apathie tot gevolg.

Plantmedicijnen zijn een mooie manier om je te helpen de verbinding tussen hart, hoofd, lichaam en ziel weer tot stand te brengen.

Negatieve patronen doorbreken?

Wanneer je het gevoel hebt vast te zitten in een negatieve spiraal van bijvoorbeeld verslaving, of depressie kan een yopo ceremonie je helpen deze te doorbreken door tot in de kern van je Zelf door te dringen. Daar waar oude patronen huisen die niet meer dienstbaar zijn voor de persoon die je nu bent.

De verbinding met jezelf en je omgeving kwijt?

Verbinding met je omgeving begint bij jezelf. Wanneer je namenlijk volledig aanwezig bent in jezelf ben je automatisch ook verbonden met alles om je heen. Een ceremonie met het plantmedicijn yopo kan bijdragen aan het herstellen van de (vergeten) connectie met wie je werkelijk bent. 

Wat heeft jouw hart je te vertellen?

De wijsheid die in je hart huist is van een heel andere essentie dan de wijsheid van het hoofd. Het hart is namenlijk ons navigatiesysteem, maar soms zijn we dat even vergeten, of hebben we dat nooit zo geleerd en varen we een leven lang op ons hoofd.. Ben je nieuwsgierig naar welke boodschappen jouw hart je te vertellen hebben? 

Met de ogen van liefde leren kijken?

Yopo is het medicijn van de liefde. De onbevooroordeelde, onpartijdige, liefde zoals de aarde en de natuur dit ook is. Zoals wij dit ook zijn, want wij maken volledig deel uit van de natuur. Een ceremonie met het plantmedicijn yopo helpt je herinneren dat we niet alleen liefde kunnen voelen, maar liefde zijn!

 

Sta jij volledig in je kracht?

In je kracht kom je wanneer je weer volledig bij jezelf komt. Bij jezelf kom je wanneer je herkent wie je werkelijk bent. Wie je werkelijk bent is liefde. En liefde is eenheid. En eenheid is thuiskomen.

 

Kom je de kracht van liefde ervaren?

De tradities van onze voorouders

Onze ceremonies dragen de essentie van de tradities van onze voorouders. In gelijkheid, veiligheid en openheid samenkomen. Delen, ervaren en beleven. 

De yopo ceremonie is er eentje die de traditie volgt zoals ze dit duizenden jaren terug in de Amazone ook al deden.