Wie is Roald?

Maak kennis met Roald

 

Mijn naam is Roald Janssen. Geboren in Apeldoorn en woonachtig in Klarenbeek.

Ik houd van natuur, stilte, diepgang, verbinding, dansen, creativiteit, authenticiteit en nog veel meer. Van jongs af aan was ik altijd al heel nieuwsgierig en ontdekte ik graag, Ik heb een oprechte  interesse in de mens in al haar facetten.

Ik begeleid mensen bij de transformatie naar de gewenste versie van zichzelf. Voor mezelf uit zich dat in vrijheid en geluk. Hier ben ik dan ook altijd naar op zoek geweest en vind dit elke keer weer terug binnen in mezelf. Het was niet altijd makkelijk. Gelukkig heb ik veel ervaring mogen opdoen op het levenspad.

Op cruciale momenten heeft professionele coaching mij geholpen om de dingen helder te krijgen. En het werken met plant medicijnen brengt mij dichter bij mijn ware kern, zodat ik makkelijker kan voelen wat de juiste keuzes zijn.

Ik heb mijn roeping gevonden en begeleid mensen d.m.v. coaching en eventueel in combinatie met plantmedicijnen.

Hoe ziet een coachingsessie er uit?

Ik beschik over een groot aantal moderne en dynamische methoden die ik kan inzetten. Bij ieder persoon stem ik af op wat deze nodig heeft en met mijn natuurlijke rust en aanwezigheid creeer ik een veilige setting om tot de kern te komen, zowel op fysiek, emotioneel als mentaal niveau.

Ik werk lichaamsgericht en begeleid je bij het los laten van datgene wat jou niet meer dient, om zo tot nieuwe inzichten te komen. Ik zal je helpen om de antwoorden in jezelf te vinden.

Bij mij kan je terecht voor persoonlijke coaching en gespecialiseerde trauma coaching.

Met heel veel plezier en liefde begeleid ik je op jouw pad, bij jouw transformatie naar het leven zoals jij dat wenst.

 

 

Meer weten over Roald en wat hij doet, of een afspraak maken?

www.rojacoaching.nl

info@rojacoaching.nl

06 46 67 24 48