Wie is Shana?

Maak kennis met Shana

In het leven heb ik veel gedaan, ondernomen, onderzocht en persoonlijk ondervonden en altijd vanuit oprechte interesse in hoe het leven, de wereld, de mens en met name ik zélf nu eigenlijk écht werk. Waarom zijn we zoals we zijn? Waarom doen we zoals we doen? We zijn allemaal met elkaar verbonden, maar hoe werkt dat dan en vooral; wat betekent deze verbondenheid voor mij?

Plant medcijnen hebben als een rode draad door dit proces heen gelopen. 15 jaar geleden ooit begonnen met mijn eerste glaasje ayahuasca om er achter te komen waar mijn angststoornis nu toch vandaan kwam en wat ik moest doen om er vanaf te komen. De antwoorden die ik daar op vond waren niet de antwoorden die ik dacht te vinden en kwamen ook niet voort uit een grootse apiphany tijdens een ceremonie met ayahuasca. Bovendien kwamen de échte antwoorden pas 14 jaar na mijn eerste kennismaking met plant medicijnen. En ja, inderdaad, vrij recent. Maar in de tussentijd heb ik mij erg goed vermaakt tijdens mijn zoektocht, want iedere stap langs exotische onbekende landen, donkere onbewuste lagen en fantastische ongeziene realiteiten brachten mij naar het punt waar ik op dit moment ben. In het Hier en Nu.

Tóch stiekem wel de plek waar het allemaal gebeurt hè. Sterker nog, énige plek zelfs waar het allemaal gebeurt 🙂

Hoe mijn zoektocht eindigde? Door het dansje met het echte leven aan te gaan. Met als ingang dat waar ieder mens mee toegerust is. Met dat wat ons onze menselijkheid geeft. En dat wat voor mij de ware weg geopend heeft naar meZelf: Emoties.

En na vele omzwervingen kwam dus Emotie Coaching op mijn pad. Een methode die emoties neemt als navigatiesysteem voor het leven. Voor mij was dit de missing link tussen alles wat ik ooit geleerd had en alles wat ik ooit gedaan had.

Wat voor mij in die 12 jaar van werken met plant medicijnen echt miste was die schakel naar het dagelijks leven, ofwel deze fysieke werkelijkheid. Met de Emotie Coach methode werd deze missing link ingevuld. En niet alleen dat, ik vond er ook mijn passie mee, want inmiddels ben ik afgestudeerd Emotie Coach en doe ik -naast ceremonies begeleiden- niets liever dan mensen helpen weer in verbinding te brengen met zichzelf, terug te laten zakken in hun hartfrequentie en uit te nodigen zichzelf te ontdekken in al hun volledigheid. En dat allemaal via die gekke, soms lastige, maar altijd dienstbare emoties!

Nieuwsgierig wat Emotie Coach voor jou kan betekenen voor en/of na een Yopo ceremonie, klik dan hier.