Intergratie

 Waarom is dat zo belangrijk?

Integratie na plantmedicijnen

Na jaren gewerkt te hebben met plantmedicijnen werd voor ons duidelijk dat de ervaring niet ophoud bij de reis die je met het medicijn maakt. Sterker nog, dan begint het eigenlijk pas. Na de ervaring kom je namelijk thuis en begint vrijwel direct het ‘normale’ leven weer met al z’n roerigheid, obstakels, gewoontes, automatismes en bijkomende processen.

Hier begint feitelijk hoofdstuk twee van je reis. Het belangrijkste hoofdstuk naar ons gevoel, want hier betreft het de fase van de reis waarin jij je weg dient te vinden in het leven als jezelf, met alles wat je bent en alles wat je uitzendt, aantrekt en dus tegenkomt in het leven. Ga je niet bewust met deze fase om dan haal je naar ons idee niet alles uit de ervaring en dat zou zonde zijn.

Yopo is een prachtig medicijn dat je weer doet herinneren wie je ook alweer was zonder het filter van je persoonlijkheid met al z’n overtuigingen, veilig/onveilig en goed/fout denken. Het is een uitzonderlijk medicijn wat je ondersteunt in het werkelijk herkennen van de afgestripte versie van jeZelf en terug in je dagelijks leven is het aan jou om hier verder gehoor aan te geven. Dit kan best een klusje zijn. Een beetje als opnieuw leren fietsen met een fiets die allemaal nieuwe dingen kan. Achteruit fietsen bijvoorbeeld, of zomaar 100 km per uur. Je weet wel hoe je fietsen moet, maar hoe werkt deze nieuwe fiets nu precies? Nou, daar helpen wij je graag bij.