Wat is YopoMedicine?

En hoe het allemaal begon

Wat is YopoMedicine

YopoMedicine is een plek waar je iedere maand terecht kunt voor een reis met het plant medicijn Yopo. We creeren daarbij een veilige en intieme setting waarbij we de pijlers van de traditie in eren houden. Het medicijn is nog vrij onbekend, omdat het eeuwen lang beschermd is gebleven door de inheemse stammen van de Amazone. Pas vrij recent heeft de Piaroa tribe het medicijn vrijgegeven en reist het stilletjes aan de wereld over. En zo kreeg Yopo dit jaar vast voet aan Nederlandse grond.

YopoMedicine Is ontstaan vanuit de liefde voor het ondersteunen van het wakkerworden, de groei, de bloei en de ontwikkeling van mensen. In complete synchroniteit was daar de wens om samen iets van de grond te krijgen. Een gezamelijke droom waarin we onze passies konden laten samenvloeien en waarbij we door samenwerking onze kwaliteiten konden versterken. Want je hoeft het niet te alleen te doen in het leven. Sterker nog, je kán het niet alleen doen in het leven, samen ben je namelijk tot veel meer instaat dan alleen.

Omdat we afzonderlijk van elkaar al vele jaren ervaring hebben op het gebied van plant medicijnen en Yopo in het specifiek ons mee had genomen op een groot avontuur door onze eigen wezen, voelde het als vanzelfsprekend dit medicijn dan ook centraal te stellen binnen onze samenwerking en zo werd YopoMedicine geboren!